Vietnam (Minh Vu)
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

GEANNULEERD - Vietnam (Minh Vu)

GEANNULEERD

Margot en Freek hebben een huis aan de Hollandse kust waar ze kinderen “met een rugzakje” opvangen. Daar komt het meisje Lien terecht. Ze…

Mehr lesen

GEANNULEERD

Margot en Freek hebben een huis aan de Hollandse kust waar ze kinderen “met een rugzakje” opvangen. Daar komt het meisje Lien terecht. Ze is de dochter en de kleindochter van Vietnamese bootvluchtelingen. Een verdrietige geschiedenis waarover binnen haar familie niet wordt gepraat. Bij Margot en Freek, en het buurmeisje Sterre, mag ze het dagboek van haar grootvader lezen en zo komt de geschiedenis van 1981 tot leven, toen Tuyet voor zijn gezin een boot bouwde en de zee op ging. Eindelijk mag ze kennis nemen van een tocht vol ontberingen. Zo heelt niet alleen de wond van dát verleden maar ook die van Margot en Freek die zelf ook een groot verlies te verwerken hebben. ‘Vietnam’ is een theatrale en muzikale bewerking van het boek ‘Vietnam Uitgevlucht’ dat theatermaker Vu schreef over zijn ijzingwekkende en toch ook hoopgevende geschiedenis. Een verhaal over de zware tocht van vluchtelingen naar vrijheid.

Script: Dick van den Heuvel, naar boek van Minh Vu \ regie: Dick van den Heuvel \ muziek: Mark Kuypers \ spel: David van den Tempel, Robin van den Heuvel, Anne Fleur du Pré, Charlotte Ha e.a.

Weniger anzeigen

Kontakt

Adresse:
Hanzehof
Coehoornsingel 1
7201AA Zutphen
Route planen

Preise

  • Regulär27,50 €
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)20,50 €

Hotspot