bohemianrhapsodyvipmiddag-131806370988722329-big-1_294843335.jpg
Sorry, this event is not available anymore

Bohemian Rhapsody

Tijdelijk terug van weggeweest: Bohemian Rhapsody, te zien bij servicebioscoop Cinemajestic in Zutphen.

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde h…

Read more

Tijdelijk terug van weggeweest: Bohemian Rhapsody, te zien bij servicebioscoop Cinemajestic in Zutphen.

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Met hoeveel personen mag je naar de film bij Cinemajestic?
Je mag naast elkaar zitten als je uit één huishouden komt, met maximaal twee volwassenen uit twee huishoudens komt of twee volwassenen en twee kinderen onder de 12 jaar mogen samen zitten als de kinderen tussen de volwassenen zitten.

Read less

Prices

  • €10.50

Location