IJssel proeven
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Proef de IJssel

Proef de IJssel in ons theatraal laboratorium! Beleef een avond vol experimenten over de wereld van de rivier en de stroom van het leven. Ontd…

Lees verder

Proef de IJssel in ons theatraal laboratorium! Beleef een avond vol experimenten over de wereld van de rivier en de stroom van het leven. Ontdek de geschiedenis langs de oevers van de IJssel en de smaken van het land. In september zijn meerdere mogelijkheden om weer de IJssel te proeven namelijk: op zaterdag 21 en 22 september om 20 uur op het brugschip in de Museumhaven Zutphen.  En ook tijdens de Open Monumentendag op 14 en 15 september kunt u tussen 12 en 17 uur doorlopend kleine voorproefjes van onze voorstelling zien op het brugschip. Onze drie onderzoekers nemen de IJssel weer onder de loep: professor Reisiger samen met professor Rispens, assistente Karlinka, de hertogin van de IJssel Nelly en gast dr.Shepherd uit New York. Met hun weergaloze experimenten en onderzoeken weten ze de onderste steen boven te halen. Nieuwe geheimen van de IJssel zullen ontrafelt worden en bijzondere klanken en smaken passeren de revue.

Meld je aan als proefpersoon en reserveer alvast je plek in het lab. Geniet van alle muzikale, theatrale en culinaire experimenten inclusief een drankje (koffie en thee gratis). Extra brandjes blust u verder op eigen kosten.

Lees minder

Contact

Adres:
Houthaven
Houthaven 14
7202 AK Zutphen
Plan je route

Prijzen

  • Volwassenen€ 20,00

Locatie

Neem alvast een kijkje