Mantra Zangavond
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mantra Zangavond

Let love lead the way. Laat je deze avond leiden door de klank van liefde. Marc Swillens van Healing Harmony en Sasja van der Oord van Mayura Sound Healing, begeleiden deze zangcirkel op de Indiase T…

Lees verder

Let love lead the way. Laat je deze avond leiden door de klank van liefde. Marc Swillens van Healing Harmony en Sasja van der Oord van Mayura Sound Healing, begeleiden deze zangcirkel op de Indiase Tanpura, het harmonium, gitaar en percussie. De workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben of 'goed' te kunnen zingen! Een mantra is een herhalende zin, of woord, waarmee je in een meditatieve staat kan komen. Hiermee ga je uit het hoofd en meer in het lijf en hart. De mantra’s zijn voornamelijk in de taal sanskrit (hindu), en soms in een andere taal (bijv. engels). Je hoeft de woorden niet te kennen om te voelen wat de mantra met je doet. Er wordt kort over elke mantra iets verteld zodat je eventueel, voor jezelf met een bepaalde intentie kunt zingen. Centraal staat het gaan ervaren in verbinding met elkaar. 

Praktische informatie: thee en (vegan) lekkers staan klaar, matjes en een paar (sier)kussentjes, dekentjes en meditatie bankjes zijn aanwezig, de ruimte is schoenvrij. Graag zelf meenemen: een meditatie kussentje, een (extra) dekentje, draag warme comfortabele kleding / sokken.

Lees minder

Contact

Adres:
Wereldlokaal
Vispoortplein 16
Zutphen
Plan je route

Prijzen

  • Regulier€ 17,50 Solo ticket
  • € 30,00 Twin ticket
  • Regulier€ 35,00 Combiticket met de Mantra & Klankreis op 29 maart

Locatie