foto_2155001358.jpg

Simeonkwartet | Canto Ostinato

Canto Ostinato van Simeon ten Holt wordt op vier vleugels uitgevoerd in de prachtige Buitensociëteit van de Hanzehof.

Voor veel toehoorders is een bezoek aan de uitvoering van Canto Ostinato een traditie geworden. Nooit wordt de Canto door h…

Lees verder

Canto Ostinato van Simeon ten Holt wordt op vier vleugels uitgevoerd in de prachtige Buitensociëteit van de Hanzehof.

Voor veel toehoorders is een bezoek aan de uitvoering van Canto Ostinato een traditie geworden. Nooit wordt de Canto door het Simeonkwartet op dezelfde wijze gespeeld, zo wordt het beluisteren elke keer weer een unieke ervaring. Is de stijl van de compositie enerzijds traditioneel, anderzijds is het vernieuwend omdat het begrip tijd een eigen leven gaat leiden, een enorme dynamiek krijgt en uiteindelijk vorm en inhoud bepaalt. Uitvoeringen hebben meer het aspect van een ritueel dan van een concert. Het op bijzondere wijze uitlichten van de Buitensociëteit door Mark Hengeveld geeft Canto Ostinato een extra sfeervolle dimensie. Zittend of liggend genieten van de warme pianoklanken van Canto Ostinato is een blijvende zoektocht naar de innerlijke ziel die de muziek van Simeon ten Holt bij veel bezoekers oproept. Canto beluisteren is een persoonlijke ervaring in zijn meest pure vorm.

Dit concert heeft een lounge-karakter: u kunt u uw eigen comfortabele ligstoel of matras meenemen. Er zijn ook gewone stoelen beschikbaar.

Lees minder

Wanneer

  • zaterdag 2 oktober 2021om 20.00 uur

Prijzen

  • € 25,50

Locatie