beleef de middeleeuwen
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

GEANNULEERD - Erve Eme - Beleef de Middeleeuwen

GEANNULEERD

Met Pasen komen er weer woeste krijgers, vaardige ambachtslieden en handige handelaren naar het archeologisch openluchtmuseum Erve Eme. Zoals ieder jaar krijgt Erve Eme met Pasen weer bezoek van een grote hoeveelheid vroeg-middeleeuwse boeren, burgers en buitenlui. Ook dit jaar is er volop handelaren en ambachtslieden. En natuurlijk zorgen de woeste krijgers uit alle windstreken weer voor spektakel!

Op zaterdag 11 april start de markt om 10.00 uur. Marktkramen met prachtige stoffen, houtwaren, hand gesmede gereedschappen, prachtige middeleeuwse kleding en naaldbindwerk. Ambachtslieden waaronder smeden, bronsgieters en houtbewerkers zijn aan het werk en demonstreren graag hun kunnen aan alle bezoekers. Ook dit jaar is er weer gezellig entertainment voor jong en oud! De middeleeuwse paasmarkt op Erve Eme aan de Harenbergweg 1 in Zutphen vindt plaats van zaterdag 11 t/m maandag 13 april. Entree: 0-4 jaar gratis, 4-11 jaar 3 euro, 12 jaar en ouder 6 euro. Pinnen, graag!

Contact

Adres:
Erve Eme
Harenbergweg 1
7204KZ Zutphen
Plan je route

Wanneer

  • De middeleeuwse paasmarkt op Erve Eme aan de Harenbergweg 1 in Zutphen vindt plaats van zaterdag 11 t/m maandag 13 april.

Prijzen

  • KinderenGratis 0 tot 4 jaar
  • Kinderen€ 3,00 4 t/m 11 jaar
  • Kinderen€ 6,00 12 jaar & ouder
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Locatie