freaky-st-3-jpg-sd-low-copyright-2020-universal-studios_1536343250.jpg

Freaky

De nieuwste films bekijk je bij Cinemajestic. Met een popcorn in de hand, zit je ruim en relaxed bij de bioscoop in Zutphen!

Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible M…

Lees verder

De nieuwste films bekijk je bij Cinemajestic. Met een popcorn in de hand, zit je ruim en relaxed bij de bioscoop in Zutphen!

Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO's Big Little Lies) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn, True Detectives, Wedding Crashers). Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming. Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O'Connor, Ghostbusters: Afterlife), Joshua (Misha Osherovich, The Goldfinch) en haar crush Booker (Uriah Shelton, Enter the Warriors Gate) - racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij. In de film spelen ook Alan Ruck (Succession), Katie Finneran (Why Women Kill) en Dana Drori (High Fidelity). FREAKY is geschreven door Christopher Landon en Michael Kennedy (Fox's Bordertow).

Lees minder

Wanneer

  • vrijdag 27 november 2020om 18.30 uur
  • zaterdag 28 november 2020om 18.30 uur
  • zondag 29 november 2020om 20.30 uur
  • maandag 30 november 2020om 20.30 uur
  • dinsdag 1 december 2020om 20.30 uur
  • woensdag 2 december 2020om 20.30 uur

Prijzen

  • € 11,00

Locatie