Little Green Kitchen
Sorry, dit evenement is afgelopen

Workshop spreads, broodbeleg, mayonaise en ketchup

Wist je dat in een fles ketchup wel zo'n 45 klontjes suiker zitten? En ook in standaard mayonaise zit suiker...ha, maar het kan ook totaal anders en makkelijk ook. Wil je leren hoe je zelf heel lekkere en gezonde spreads, broodbeleg, mayonaise en ketchup maakt? Zonder suiker, gluten, lactose en E-nummers en alles veganistisch.

Kom dan naar de workshop Spreads, broodbeleg, mayonaise en ketchup in Zutphen/de Hoven. Op deze dag leert Raw Food chefkok Regi Manthey je de lekkerste en gezondste spreads, broodbeleg, mayonaise en ketchup maken. Daarnaast krijg je tips over de inzet van verschillende keukenmachines.

Tip
Breng vijf glazen potjes met schroefdeksel of Tupperware mee, want van iedere recept mag je wat meenemen voor in je eigen koelkast. Dat wordt smullen. Een receptenboekje krijg je nadien natuurlijk ook mee naar huis.

 

Wanneer

  • Inloop zondag 3 maart vanaf 12.45 uur. Inloop woensdag 17 april vanaf 14.45 uur.

Prijzen

  • € 45,00

Locatie