Evenement aanmelden

Gegevens evenement

Jouw evenement in onze Uitagenda? Vul dan onderstaande gegevens in dan plaatsen we het zo spoedig mogelijk online (dit kan soms een aantal dagen duren). Indien nodig passen wij teksten aan of korten ze in. 

Let op: evenementen in de uitagenda kunnen we ook gebruiken voor andere uitingen zoals Facebook of print-uitingen. Zorg er dus voor dat afbeeldingen die je toevoegt rechtenvrij zijn voor ons! Evenementen die vallen onder de categorie 'marketingactie' (bijvoorbeeld ter promotie van een merk of winkel), religieuze bijeenkomsten en langdurige cursussen worden niet geplaatst in de uitagenda. 
 

Beeldmateriaal

Evenementen die wij plaatsen moeten voorzien zijn van één of meerdere foto's. Deze moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Tussen de 2 en 5 mb.
  • Liggend formaat.
  • .jpg, .jpeg, .png (geen .doc)
  • Mensen op de foto (voorkeur).
  • Geen tekst op de foto: de foto die we gebruiken voor de cover moet vrij van tekst zijn. Een digiflyer mag ook meegestuurd worden als extra beeldmateriaal. 
  • LET OP: zorg ervoor dat de foto's rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf).
  • Hiermee garandeert u dat u voor het hier aangemelde evenement  beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto's en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd. Degene die een evenement aanmeldt vrijwaart Stichting Zutphen Promotie voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een evenement aanmeldt aan Stichting Zutphen Promotie het onbeperkte recht verleend de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding te maken. Uitoefening van dit recht kan plaats vinden door middel van alle mogelijke vormen van openbaarmaking en/of verveelvoudiging.

Gegevens organisator

Vul deze gegevens in, zodat de VVV contact op kan nemen indien er vragen zijn over het evenement. Onderstaande informatie wordt niet online geplaatst.