Aanvraag sponsoring 2022

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage dient je evenement te voldoen aan de criteria zoals omschreven op de pagina Evenementen. Lees dit alsjeblieft goed door alvorens je jouw aanvraag indient. Er wordt verwacht dat je evenement aanlsuit bij het DNA van de stad & dat het een economische meerwaarde heeft voor de ondernemers in de binnenstad van Zutphen. 

Voordat je dit formulier invult: zorg ervoor dat je de begroting en het marketing- en communicatieplan gereed hebt, want deze dienen bijgevoegd te worden bij de aanvraag. 

LET OP!! VUL ALLE VELDEN VAN DIT FORMULIER IN ANDERS WERKT HET FORMULIER NIET!!

Wij hebben een reader gemaakt, hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een evenement kan organiseren, kijk op inzutphen.nl/zea voor meer informatie. Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met Mark Schuitemaker, manager Zutphen Promotie

Deadline indienen aanvraag: nvt. 

Gegevens evenement

Evenementenplan

Dien hier je evenementenplan in (programmaomschrijving, productie, draaiboek, etc).


Marketing- en communicatieplan

Een aanvraag voor een bijdrage dient altijd voorzien te worden van een marketing- en communicatieplan. Stichting Zutphen Promotie kan je hier eventueel bij ondersteunen.


Begroting

Je dient bij de aanvraag een dekkende begroting aan te leveren, bij vookeur in Excel of Numbers. 


Promotie door Zutphen Promotie

Zutphen Promotie zorgt ervoor dat evenementen in Zutphen, Warnsveld en de Hoven gepromoot worden, bijvoorbeeld in de Uitagenda en op de digitale welkomstborden die op vijf plekken in Zutphen staan. Je dient hiervoor zelf (en op tijd) informatie aan te leveren: zowel tekst als (rechtenvrij) beeldmateriaal. Wacht hiermee niet tot de laatste week! Aanleveren van informatie voor promotie kan via een ander formulier


Gegevens organisator

Vul deze gegevens in, zodat SZP contact op kan nemen indien er vragen zijn over het evenement. Onderstaande informatie wordt niet online geplaatst.