Fotowedstrijd - Lockdown

2020 is een jaar dat gekenmerkt wordt door het coronavirus. Lege winkelstraten, restaurants die maandenlang gesloten zijn, maar ook de impact op de zorg en de ouderen in verpleeghuizen: iedereen heeft in Zutphen op zijn of haar manier te maken met een virus dat de maatschappij ontwricht. Het thema ‘Lockdown’ geeft de ruimte om op je eigen manier de beperkende maatregelen vast te leggen. Of het nu gaat om verlaten straten in de stad of een Zoom gesprek met opa of oma, wij zijn benieuwd hoe jij de lockdown beleeft.

De fotowedstrijd wordt onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën: jongeren t/m 18 jaar en volwassenen. Deel jij je foto met ons en ga je voor de eeuwige roem? Dan wordt je foto misschien wel tentoongesteld tijdens de ‘Lockdown’ fototentoonstelling. Daarnaast maken de drie beste foto’s in elke categorie kans op een geldprijs t.w.v. €100,- (1e prijs), €50,- (2e prijs), of €25,- (3e prijs).

Wat moet je doen?

1. UPLOAD JOUW BESTE FOTO
Je kunt per persoon één foto insturen. Insturen is mogelijk tot en met 31 maart 2021.

2. JURY KIEST DE BESTE FOTO’S
Uit alle inzendingen kiest de jury per leeftijdscategorie tien winnaars. Deze twintig foto’s zullen tentoongesteld worden tijdens Fotozomer 2021. De drie beste foto’s per leeftijdscategorie winnen ook een geldprijs t.w.v. €100,- (1e prijs), €50,- (2e prijs), of €25,- (3e prijs)