Bonbonatelier Janson

Bonbonatelier Janson maakt ambachtelijke chocolade

Zodra je binnenstapt bij je Bonbonatelier Janson ruik je de geur van chocolade en proef je de sfeer van Anton Pieck. Geniet van een kopje koffie, uiteraard met bonbon, terwijl in de ‘open keuken’ op ambachtelijke wijze je bestelling wordt gemaakt. 

Ambachtelijke chocolade en bonbons vind je sinds 1996 bij Bonbonatelier Janson in het centrum van Zutphen. In de zaak hangt de sfeer van Anton Pieck en het oude centrum. De chocolade wordt op ambachtelijke wijze bereid in de ‘open keuken’. Terwijl je geniet van een kopje koffie en alvast van de heerlijke chocolade en bonbons proeft, wordt je bestelling gemaakt. Chocolade en bonbons zoals ze moeten zijn; puur en met liefde bereid. Proef het zelf!

Alle bonbons worden me…

Bonbonatelier Janson maakt ambachtelijke chocolade

Zodra je binnenstapt bij je Bonbonatelier Janson ruik je de geur van chocolade en proef je de sfeer van Anton Pieck. Geniet van een kopje koffie, uiteraard met bonbon, terwijl in de ‘open keuken’ op ambachtelijke wijze je bestelling wordt gemaakt. 

Ambachtelijke chocolade en bonbons vind je sinds 1996 bij Bonbonatelier Janson in het centrum van Zutphen. In de zaak hangt de sfeer van Anton Pieck en het oude centrum. De chocolade wordt op ambachtelijke wijze bereid in de ‘open keuken’. Terwijl je geniet van een kopje koffie en alvast van de heerlijke chocolade en bonbons proeft, wordt je bestelling gemaakt. Chocolade en bonbons zoals ze moeten zijn; puur en met liefde bereid. Proef het zelf!

Alle bonbons worden met de hand gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen. De chocolade die Janson gebruikt is fairtrade; eerlijk en zuiver zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De pure chocolade heeft een cacaopercentage van 76%. Deze laat Janson speciaal maken uit de beste bonen uit Tanzania en Ghana. Wanneer je deze chocolade op de tong laat smelten, zul je de pure zachtheid proeven, vooral in de nasmaak. Doordat de bonbons met de hand worden gemaakt proef je ongetwijfeld de liefde, aandacht en ambacht.

De chocolade die Janson gebruikt voor de bonbons en andere chocoladeproducten is afkomstig van cacaoboeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut.
De chocolade, koffie en thee zijn fairtrade.

Locatie