Meld je nu aan voor de Fotozomer 2019

Al meerdere jaren wordt de indrukwekkende World Press Photo tentoonstelling naar Zutphen gehaald. Vorig jaar werden in diezelfde periode ook andere fototentoonstellingen georganiseerd en ontstond voor het eerst Fotozomer Zutphen. Zutphen kent verschillende fotoclubs, topfotografen en is, niet in de laatste plaats, een zeer fotogenieke stad. Dat biedt kansen om fotografieliefhebbers uit de stad en wijde regio te trekken. Daarom willen we ook deze zomer de krachten bundelen in Fotozomer Zutphen 2019, een zomer vol fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Doe jij/jouw organisatie dit jaar ook mee?

Wat Fotozomer Zutphen
Wanneer   1 juli t/m 31 augustus 2019
Waar Zutphen & Warnsveld
Wie InZutphen/Zutphen Promotie coördineert de marketing, communicatie en promotie. Culturele partners (jij dus misschien?) verzorgen zelf het programma, de productie en dergelijke. Reeds toegezegd voor 2019 hebben: World Press Photo, Stedelijk Museum Zutphen en Museum Henriette Polak.
 
Hoe kun je meedoen?

Wil jij in de periode van 1 juli t/m 31 augustus iets organiseren wat met fotografie te maken heeft, laat het ons dan vóór 11 februari weten. Dit kan zijn een tentoonstelling, een workshop, een lezing, een kruisbestuiving tussen muziek en fotografie, een activatie om bezoekers van Zutphen aan te zetten om te fotograferen etc. Heb je je eenmaal aangemeld, dan nemen wij spoedig contact met je op om het een en ander af te stemmen en eventuele vragen te beantwoorden. Je ontvangt dan ook de deadlines voor het aanleveren van teksten en beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. 

Nog een paar aandachtspunten:

  • Het is de bedoeling dat je zelf het evenement of de activiteit organiseert (en met eigen budget).
  • Als je je aanmeldt is het wel de bedoeling dat je het evenement ook daadwerkelijk wil en kan gaan organiseren.
  • InZutphen verzorgt de promotie / publiciteit en  biedt deelnemers communicatiemiddelen aan om zelf te verspreiden. Tijdig aanleveren van tekst en beeldmateriaal is daarvoor noodzakelijk (deadlines volgen na aanmelding).

Wij hopen op je deelname, zodat we samen passie voor fotografie kunnen delen. 

Meld je aan vóór 11 februari met behulp van onderstaand formulier!