Stadswandeling met gids

Leer Zutphen kennen tijdens een stadswandeling met gids. De gids voert je door de hofjes, de smalle straatjes en langs historische gebouwen en bijzondere plekken. Je wandelt ongeveer anderhalf uur en onderweg vertelt de gids over de geschiedenis van de stad en haar bewoners. Wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp, zoals gevelstenen, hofjes of de Hanzetijd? Geef dit dan aan bij de boeking. Dan past de gids het programma aan je wensen aan.

Prijzen en reserveren
De stadswandeling met gids is te boeken voor groepen vanaf 8 personen. Een stadswandeling met gids kost € 5,- per persoon, bij boeking komen er reserveringskosten bij. Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid. Je kunt dit arrangement minimaal 1 week van tevoren reserveren. Speciale wensen en tijden zijn bespreekbaar.

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene VVV-voorwaarden van toepassing. Wil je meer informatie over dit arrangement of andere mogelijkheden stuur een e-mail naar groepen@inzutphen.nl of neem contact op via telefoon: 0575 - 844538 (algemene telefoonnummer VVV). 

Arrangementen

Ook leuk voor groepen