Leer Zutphen kennen aan de hand van een stadswandeling met gids. De gids voert je door de hofjes, de smalle straatjes en langs historische gebouwen en bijzondere plekken. Je wandelt ongeveer anderhalf uur en onderweg vertelt de gids over de geschiedenis van de stad en haar bewoners. Wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp, zoals over gevelstenen, hofjes of de Hanzetijd? Geef dit dan aan bij de boeking. Dan past de gids het programma, dat normaal over de algemene geschiedenis van Zutphen en haar bewoners gaat, aan je wensen aan.

Prijzen en reserveren
De stadswandeling met gids is te boeken voor groepen vanaf 8 personen. Per persoon kost dit arrangement € 5,00. Bij boeking komen er eenmalig € 10,00 reserveringskosten bij.
Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid. Je kunt dit arrangement minimaal 1 week van tevoren reserveren. Speciale wensen en tijden zijn bespreekbaar.

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene VVV-voorwaarden van toepassing. Meer informatie kan je aanvragen via e-mail: groepen@inzutphen.nl of via telefoon: 0575 - 844538 (algemene telefoonnummer VVV).