Laarstraat

De Laarstraat gaat terug tot in de 13e eeuw. De Gelderse graaf hief er tol voor een markt. Want dat lijkt de straat te zijn: een marktstraat in een voorstad van het snel groeiende Zutphen van de 13e eeuw. Tegenwoordig vind je er veel verschillende verrassende winkels waar je terecht kunt voor vintage kleding, sleutels en sloten, bijzonder ge-bak, haarstyling, interieur-advies en de heerlijkste lunches.  De Laarstraat - de leukste cadeaustraat van Zutphen!

 

(Reguliere) openingstijden

De openingstijden van de meeste winkels in Zutphen: 

  • Maandag: 13.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 of 10.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Zaterdag: 9.30 of 10.00 tot 18.00 uur. 
  • Koopzondagen: 12.00 tot 17.00 uur. Elke laatste zondag van de maand.

*Openingtijden kunnen soms per winkel afwijken. Wil je een specifieke winkel bezoeken? Informeer dan vooraf bij de winkel zelf wanneer ze geopend zijn. 

Winkelen

Parkeren & bereikbaarheid

De Laarstraat is goed bereikbaar met de auto, trein en de fiets. Het treinstation ligt op paar minuten lopen vanaf de Laarstraat en je auto kan je in de straat zelf of op grote parkeerplaats van Albert-Heijn parkeren. Wil je de hele dag in Zutphen blijven? Kies dan voor een plek geschikt voor langparkeren. Deze vind je hier Bij elke parkeerautomaat kan je betalen met je mobiel, creditcard en pin. 

Meer informatie