Welkom in Zutphen

Ontdek Zutphen tijdens een heerlijk weekendje weg.

Lees meer

Koop online een stadswandeling en ontdek de leukste plekken van Zutphen.

Bekijk het aanbod

De Fluisterboten varen weer. Reserveer snel een plekje!

Meer info

Ruimte om te ontspannen

Historische panden, hofjes waarin de tijd heeft stilgestaan, unieke boetieks en speciaalzaken en volop cultuur. In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vind je alles voor complete dag uit of een heerlijk weekendje weg. Bezoek bijvoorbeeld de Musea Zutphen of de Walburgiskerk, neus lekker rond in de winkelstraten en geniet op een van de gezellige terrassen van een welverdiend hapje en drankje. En wist je dat Zutphen pal aan de IJssel ligt, aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek? Dat maakt Zutphen het ideale vertrekpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten. 

Wandelroutes

Ben je toe aan een frisse neus en wil je de meest bijzondere plekken van Zutphen ontdekken? VVV Zutphen verkoopt in de webshop leuke en interessante routes. 

Neem een kijkje in de webshop!

Zutphen en het coronavirus

Tot hoe laat zijn terrassen open? Wat is er tijdens de lockdown allemaal wel mogelijk? Hoe kan je coronaproof Zutphen ontdekken?

Zutphen ontdekken in coronatijd

VVV Inspiratiepunt

Kom je binnenkort naar Zutphen? In het nieuwe inspiratiepunt (VVV) kun je op een visuele en interactieve manier inspiratie opdoen over onze mooie Hanzestad en de omgeving. Je vindt ons midden in het centrum op de Houtmarkt 75. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie: