Welkom in Zutphen

Koop een stadswandeling en ontdek de leukste plekken van Zutphen.

Naar de webshop

Horeca mag weer open tot 22.00 uur.

Zoek restaurant

Plan snel je bezoek! Bioscopen, musea en theaters zijn namelijk weer open.

Bekijk de uitagenda

Ontdek Zutphen tijdens een heerlijk weekendje weg.

Lees meer

Verrassend complete Hanzestad

Zodra je de stadspoorten van Zutphen binnen gaat, stap je in een andere wereld. Talloze historische panden, groene hofjes midden in het centrum, kleurrijke steegjes, unieke boetieks en speciaalzaken én volop kunst en cultuur. In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vind je alles voor complete dag uit of een heerlijk weekend weg. Bezoek bijvoorbeeld de Musea Zutphen of de Walburgiskerk, neus lekker rond in de winkelstraten en geniet op een van de gezellige terrassen van een welverdiend hapje en drankje. En wist je dat Zutphen pal aan de IJssel ligt, aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek? Dat maakt Zutphen het ideale vertrekpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Zien we je snel?

Koop, kras en win

Doe je inkopen in het centrum van Zutphen en ontvang bij besteding van 15 euro of meer een gratis kraslot bij deelnemende winkels en restaurants. Heb jij een kraslot ontvangen? Kras deze open en vul de unieke code in op onze website. Heb je niks gewonnen? Probeer het met een nieuwe kraskaart gewoon nog een keer!

Vul je code in

Wandelroutes

Ben je toe aan een frisse neus en wil je de meest bijzondere plekken van Zutphen ontdekken? VVV Zutphen verkoopt in de webshop leuke en interessante routes. 

Neem een kijkje in de webshop!

VVV Inspiratiepunt

Kom je binnenkort naar Zutphen? In het nieuwe inspiratiepunt (VVV) kun je op een visuele en interactieve manier inspiratie opdoen over onze mooie Hanzestad en de omgeving. Je vindt ons midden in het centrum op de Houtmarkt 75. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie: