Welkom in Zutphen

Ontdek het échte Zutphen tijdens een stadswandeling met gids.

Lees meer

In Zutphen vind je veel unieke winkels in prachtige monumentale panden. Shopze!

Lees meer

Ontdek Zutphen tijdens een heerlijk en ontspannen weekendje weg.

Slapen in Zutphen

Kanoën, suppen, varen... Leuke activiteiten voor het hele gezin!

Lees meer

Ruimte om te ontspannen

Historische panden, hofjes waarin de tijd heeft stilgestaan, unieke boetieks en speciaalzaken en volop cultuur. In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vind je alles voor complete dag uit of een ontspannen weekend weg. Bezoek bijvoorbeeld de Musea Zutphen of de Walburgiskerk, neus lekker rond in de winkelstraten en geniet op een van de gezellige terrassen van een welverdiend hapje en drankje. En wist je dat Zutphen pal aan de IJssel ligt, aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek? Dat maakt Zutphen het ideale vertrekpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten. 

Heerlijk fietsen in de omgeving

Bij VVV Zutphen boek je een fietsarrangement inclusief de huur van een e-bike, een routekaart en een pauzestop met koffie en wat lekkers. Welke route kies jij? 

Meer informatie 

Coronavirus

Gelukkig zijn inmiddels steeds meer locaties weer geopend voor publiek, zijn vrijwel alle winkels weer geopend volgens hun reguliere openingstijden en worden er weer kleinschalige activiteiten georganiseerd. Denk er wel aan dat je een bezoek aan bijvoorbeeld de musea of bioscopen vooraf online dient te reserveren. En dat de 1.5 meter afstandmaatregel nog steeds van kracht is! Kijk vooral ook op de website van de locatie die je wilt bezoeken voor de maatregelen en richtlijnen die zij hanteren. Graag tot ziens in Zutphen.

VVV Inspiratiepunt

Kom je binnenkort naar Zutphen? In het nieuwe inspiratiepunt (VVV) kun je op een visuele en interactieve manier inspiratie opdoen over onze mooie Hanzestad en de omgeving. Je vindt ons midden in het centrum op de Houtmarkt 75. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie: