Welkom in Zutphen

Winkelen in Zutphen: persoonlijk, authentiek en eigenzinnig.

Bijzondere plekjes

Ontdek Zutphen met een groep! Bekijk de mogelijkheden:

Lees meer

Ontdek Zutphen tijdens een heerlijk weekendje weg.

Slapen in Zutphen

Corona-virus: welke locaties zijn dicht of open? 

Ook in Zutphen sluiten locaties de deuren en worden evenementen helaas afgelast. Verschillende winkels zijn nog wel geopend. We hebben actuele informatie voor je op een rij gezet over onder meer winkels en hun openingstijden, horeca en culturele instellingen. En het belangrijkste: hou 1.5 meter afstand als je de deur uit gaat! 

Lees meer

Wat maakt Zutphen zo bijzonder? - Inwoners en winkeliers aan het woord

Hanzestad Zutphen - Historisch centrum, cultuur, unieke winkels, vestingwerken, evenementen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan je vele sporen in het centrum kunt vinden. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur. Breng een bezoek aan de unieke winkels en speciaalzaken en rust tussendoor uit bij een van de vele lunchrooms, restaurants en cafés. Je bent ook van harte welkom in de galeries en werkplaatsen die je overal in de stad ziet.

'Zutphen Biedt Kansen'

Ben jij benieuwd hoe het is om in Zutphen te wonen of om er te ondernemen? In de campagne Zutphen Biedt Kansen komen inwoners en ondernemers aan het woord. Zij laten jou zien wat Zutphen zo bijzonder maakt. Bekijk hier alvast een voorproefje: