Welkom in Zutphen

Geniet van de smaak van Zutphen en bestel je lunch, diner of borrel bij de lokale horeca!

Bekijk het aanbod

Bij essentiële winkels kun je terecht zonder vooraf een afspraak te maken.

Bekijk voor welke winkels dit geldt

Veel winkels bieden een Click & collect service.

Bekijk het overzicht

Ruimte om te ontspannen

Historische panden, hofjes waarin de tijd heeft stilgestaan, unieke boetieks en speciaalzaken en volop cultuur. In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vind je alles voor complete dag uit of een ontspannen weekend weg. Bezoek bijvoorbeeld de Musea Zutphen of de Walburgiskerk, neus lekker rond in de winkelstraten en geniet op een van de gezellige terrassen van een welverdiend hapje en drankje. En wist je dat Zutphen pal aan de IJssel ligt, aan de rand van zowel de Veluwe als de Achterhoek? Dat maakt Zutphen het ideale vertrekpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten. 

Zutphen en het coronavirus

Welke winkels zijn geopend? Wat is er tijdens de lockdown allemaal wel mogelijk? Hoe kan je coronaproof Zutphen ontdekken?

Zutphen ontdekken in coronatijd

Wandelroutes

Ben je toe aan een frisse neus en wil je de meest bijzondere plekken van Zutphen? VVV Zutphen verkoopt leuke en interessante online routes. De VVV winkel is voorlopig nog gesloten. 

Neem een kijkje in de webshop!

VVV Inspiratiepunt

Kom je binnenkort naar Zutphen? In het nieuwe inspiratiepunt (VVV) kun je op een visuele en interactieve manier inspiratie opdoen over onze mooie Hanzestad en de omgeving. Je vindt ons midden in het centrum op de Houtmarkt 75. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie: