Welkom in Zutphen

Ook nu staan de winkeliers voor je klaar. Ze zorgen ervoor dat je veilig kunt winkelen.

Lees meer

In en rondom Zutphen kan je heerlijk wandelen en fietsen. Lekker en gezond in de buitenlucht!

Lees meer

Ontdek Zutphen tijdens een heerlijk weekendje weg.

Slapen in Zutphen

Coronavirus: welke locaties zijn dicht of open? 

Ondanks dat evenementen zijn afgelast en verschillende locaties zijn gesloten, zijn er veel andere initiatieven! Zo bezorgen allerlei restaurants aan huis, zijn veel winkels 'gewoon' geopend, worden er online concerten gestreamd en zijn exposities virtueel te bezoeken. Bekijk snel het aanbod en support your locals!

Lees meer

Wat maakt Zutphen zo bijzonder? - Inwoners en winkeliers aan het woord

Hanzestad Zutphen - Historisch centrum, cultuur, unieke winkels, vestingwerken, evenementen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan je vele sporen in het centrum kunt vinden. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur. Breng een bezoek aan de unieke winkels en speciaalzaken en rust tussendoor uit bij een van de vele lunchrooms, restaurants en cafés. Je bent ook van harte welkom in de galeries en werkplaatsen die je overal in de stad ziet.

'Zutphen Biedt Kansen'

Ben jij benieuwd hoe het is om in Zutphen te wonen of om er te ondernemen? In de campagne Zutphen Biedt Kansen komen inwoners en ondernemers aan het woord. Zij laten jou zien wat Zutphen zo bijzonder maakt. Bekijk hier alvast een voorproefje: