Lange Hofstraat

De Lange Hofstraat ademt een en al historie. Hier waan je je honderden jaren terug in de tijd, maar schijn be-driegt - de ondernemers in de Lange Hofstraat zijn van deze en bij de tijd! Parkeer aan de voet van de Walburgiskerk en gun jezelf de tijd om een van de speciaalzaken in te duiken voor nieuwe kleding, prachtige bloemen en planten, vers gebrande noten of een heerlijke lunch. En: in deze straat kun je zelfs luxe overnachten!

(Reguliere) openingstijden

De openingstijden van de meeste winkels in de Lange Hofstraat: 

  • Maandag: 13.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 of 10.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Zaterdag: 9.30 of 10.00 tot 18.00 uur. 
  • Koopzondagen: 12.00 tot 17.00 uur. Elke laatste zondag van de maand.

*Openingtijden kunnen soms per winkel afwijken. Wil je een specifieke winkel bezoeken? Informeer dan vooraf bij de winkel zelf wanneer ze geopend zijn. 

Ondernemers - Vind je winkel hier

Parkeren en bereikbaarheid

De Lange Hofstraat is goed bereikbaar met de auto en de fiets. Je kunt op de kleine parkeerplaats op het plein voor het Hampshire van waaruit je zo de Lange Hofstraat in loopt. Daarnaast kun je natuurlijk het beste met het OV komen; binnen 10 minuten sta je aan het begin van de Lange Hofstraataan en wandel je binnen twee minuten naar de voet van de Wijnhuistoren. Wil je de hele dag in Zutphen blijven? Kies dan voor een plek geschikt voor langparkeren zoals op Noorderhaven of de Houtwal. Bij elke parkeerautomaat kan je betalen met je mobiel, creditcard en pin. 

Meer informatie