Marspoortstraat & Groenmarkt

De Marspoortstraat en Groenmarkt vormen samen de afwisselende loper van de IJssel naar de binnenstad. Langs de statige panden loop je via enkele speciaalzaken in kunst, haarmode, en wijn zo in de armen van zeer diverse horeca zaken. Op dit zonnige plein in de schaduw van de historische Wijnhuistoren kun je heerlijk genieten van smaken uit de hele wereld. Parkeer praktisch voor de deur en maak van hieruit een mooie stadswandeling!

(Reguliere) openingstijden

De openingstijden van de meeste winkels in Zutphen: 

  • Maandag: 13.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 of 10.00 tot 17.30 of 18.00 uur. 
  • Zaterdag: 9.30 of 10.00 tot 18.00 uur. 
  • Koopzondagen: 12.00 tot 17.00 uur. Elke laatste zondag van de maand.

*Openingtijden kunnen soms per winkel afwijken. Wil je een specifieke winkel bezoeken? Informeer dan vooraf bij de winkel zelf wanneer ze geopend zijn. 

Ondernemers - Vind je winkel hier

Parkeren en bereikbaarheid

De Marspoortstraat en Groenmarkt zijn goed bereikbaar met de auto, trein en de fiets. Het treinstation ligt op twee minuten lopen vanaf de Groenmarkt en je auto kun je op de IJsselkade, in de Marspoortstraat of op de Groenmarkt parkeren. Wil je de hele dag in Zutphen blijven? Kies dan eerst voor het OV en als je toch met de auto klomt voor een plek geschikt voor langparkeren. Zoals op de Houtwal of achter het NS-station op Noorderhaven. Bij elke parkeerautomaat kan je betalen met je mobiel, creditcard en pin. 

Meer informatie