Veelgestelde vragen

Groepsuitjes & arrangementen

UPDATE CORONA: 

Heb je bij ons een groepsuitje gereserveerd in 2020 en wil je deze annuleren of verplaatsen in verband met het Corona-virus, neem dan contact op met onze medewerkers via groepen@inzutphen.nl.  

Vanaf welke groepsgrootte kan ik een arrangement reserveren?

De arrangementen en groepsuitjes zijn voor groepen vanaf acht personen. Is je groep kleiner dan acht personen? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom! Je betaalt dan echter wel voor acht personen. Vraag gerust een offerte aan als je benieuwd bent naar de totaalprijs. Er is in principe geen maximum groepsgrootte, maar bij heel grote groepen overleggen we met jou hoe we de groep kunnen opsplitsen, zodat de beleving optimaal blijft. 

Hoe ver van te voren kan/moet ik een arrangement reserveren? 

Een arrangement dient minimaal twee weken van te voren bij ons aangevraagd te zijn. Hoe korter van tevoren je aanvraagt, hoe groter de kans dat onderdelen al volgeboekt zijn. Vanaf circa een half jaar van te voren, kan je een arrangement bij ons reserveren. 

Wat zijn de reserveringskosten? 

Bij de arrangementen Dagje Zutphen, Cultuur in Zutphen en Actief Zutphen zitten de reserveringskosten inbegrepen. Bij de overige arrangementen worden reserveringskosten gerekend: € 10,- per boeking tot 20 personen en € 15,- voor groepen vanaf 20 personen. 

Tot wanneer kan ik een wijziging doorgeven (bijvoorbeeld starttijd en groepsgrootte)?

Eventuele wijzigingen kunnen tot 1 week van te voren worden doorgegeven via groepen@inzutphen.nl. Vermeld daarbij altijd je achternaam, de datum waarop het arrangement plaatsvindt én je boekingsnummer. Dit nummer is te vinden in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het aanvragen van je evenement. 

Wanneer moet ik betalen en via welke weg? 

Na de bevestiging van je arrangement ontvang je per e-mail de factuur met bijgevoegde betaallink. De factuur dient binnen acht dagen voldaan te zijn. 

Waar kunnen we het beste parkeren als we met een groep naar Zutphen komen? 

Voor dagparkeren kan je het beste terecht op de parkeerplaats op de Houtwal. Vanaf daar is het circa tien minuten lopen naar de binnenstad. Een dagticket kost daar € 2,20. Wil je liever dichter bij het centrum parkeren, dan kan dat in Q-park achter het centraal station (Lijmerij 2). Een dagticket kost hier maximaal € 8,04. 

Waar kan onze bus ons afzetten als we naar Zutphen komen? 

Op deze kaart vind je parkeerplekken en uitstapplaatsen voor bussen. 

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene VVV-voorwaarden van toepassing.