Achter het NS-station van Zutphen vind je, op historische grond, nu een geheel nieuw gebied: Noorderhaven. Op voormalige graslanden en oude industrie geniet je nu van deze dynamische wijk in aanbouw, pal aan de IJssel. Flaneer langs de jachthaven, strijk neer bij een van de restaurants en laat je verrassen. Er wordt nog flink gebouwd, dus er is steeds meer te ontdekken. Veel plezier!

Zien & doen - Winkels, bezienswaardigheden & faciliteiten

Horeca - Lekker eten & drinken

Bereikbaarheid

Je vindt Noorderhaven direct aan de achterkant van het NS-treinstation. Noorderhaven is dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Bij het station zit een grote Q-park parkeergarage (Lijmerij 2, Zutphen). Aan de voorzijde van het station zijn ook overdekte fietsparkeerplekken. Vanuit het historische centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar Noorderhaven en vice versa. Meer informatie over bereikbaarheid en parkeren vind je hier

Meer informatie

Stadswandeling Noorderhaven

Wil je meer weten over Noorderhaven en verrast worden door de verhalen achter de gebouwen en straatnamen? Doe dan de stadswandeling Noorderhaven en ontdek de bijzondere plekken en higlights van dit gebied. De stadswandeling is gratis verkrijgbaar bij VVV Zutphen (Houtmarkt 75) of bestel online.

Ga op pad
Houthaven, Zutphen

Bekijk de locaties op de kaart