Wolkyshop

De Wolkyshop in Zutphen is dé schoenenwinkel voor comfortabele en modieuze schoenen. Wolkyshop is volledig gespecialiseerd in de verkoop van Wolky-schoenen. Alle modellen die door Wolky worden gemaakt zijn er te koop!

De uitgebreide collectie damesschoenen bestaat uit de meest uiteenlopende modellen van sportief tot. Zo staan …

De Wolkyshop in Zutphen is dé schoenenwinkel voor comfortabele en modieuze schoenen. Wolkyshop is volledig gespecialiseerd in de verkoop van Wolky-schoenen. Alle modellen die door Wolky worden gemaakt zijn er te koop!

De uitgebreide collectie damesschoenen bestaat uit de meest uiteenlopende modellen van sportief tot. Zo staan er sneakers, westernboots, laarzen in allerlei hoogtes, sportieve veterboots, slippers, muilen, klompen en sandalen. Bijna alle modellen gaan t/m maat 43 of zelfs 44, ook voor mensen met een brede voet zijn er Wolky-schoenen. Daarnaast vind je een aantal speciale lijnen. Zo zijn er modellen speciaal voor mensen met diabetes. Deze schoenen hebben aan de binnenkant geen vervelende naden en randen en ze zijn door een foamlaagje en voering extra zacht voor de diabetische voet. Ook zijn er schoenen voor vrouwen met hallux valgus. Kenmerkend voor deze schoenen is de extra ruimte bij de aanzet van de grote teen. Deze ruimte geeft je voet meer vrijheid én voorkomt knellingen. Sinds kort heeft Wolky ook een aantal vegan schoenen in de collectie. Ogenschijnlijk zijn het gewone leren Wolky’s, maar niets is minder waar. Voor de vegan collectie zijn de nieuwste materialen gebruikt zodat we de goede eigenschappen van leren schoenen, bijvoorbeeld het ademend vermogen, ook kunnen garanderen bij onze vegan modellen. Wolkyshop heeft ook een bescheiden collectie herenschoenen. Deze boots, schoenen en sandalen worden verkocht onder de naam Cloud9.

Daarnaast kan men bij Wolkyshop terecht voor losse voetbedden en onderhoudsproducten. De schoenen worden bij Wolkyshop in alle beschikbare materialen en kleuren en in de verschillende maten gepresenteerd. Uiteraard is er altijd een verkoop(st)er in de buurt om u te helpen. U kunt er rustig de tijd nemen om te passen. Neem er dan ook een lekker kopje thee of koffie bij! Wolky staat al 40 jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen die gemaakt zijn met het grootste respect voor voeten. Dankzij de uitneembare, anatomisch gevormde voetbedden, de mooie materialen en de comfortabele leesten zijn deze heerlijk lopende schoenen zondermeer ‘designed for walking’. Het uitneembare voetbed maakt dat Wolky-schoenen bijzonder geschikt zijn voor mensen die steunzolen dragen. Zelfs een groot aantal slippers en sandalen van Wolky heeft een uitneembaar voetbed! Graag zien we u bij Wolkyshop Zutphen! Ervaar dan zelf dat Wolky’s mooi zijn om te zien en heerlijk om te dragen!

Location

Take a look