Noorderhaven

In de nieuwe hippe wijk Noorderhaven ligt aan de IJssel de prachtige nieuwe jachthaven Noorderhaven.  Er is plaats voor 47 grotere schepen en jachten. Op slecht 5 minuten wandelen afstand van de historische binnenstad is de ligging van deze haven perfect voor een dagje Zutphen. 

Meer informatie over de haven, zoals tarieven, boxmaten en het telefoonnummer van de havenmeester, vind je op de website van Watersport Vereniging Gelre. Meer informatie over een compleet dagje Zutphen vind je op onze pagina Dagje Zutphen.

Jachthaven Gelre

De Vispoorthaven bevindt zich in het centrum van Zutphen. Vanuit de haven (Vispoortstraat 1 in Zutphen) wandel of fiets je zo het centrum in via de Lange Hofstraat of de Martinetsingel. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging Gelre. Bel voor informatie en reserveringen tel. 0575-519580. De havenmeester is van 1 april tot 1 oktober dagelijks aanwezig.

Jachthaven De Mars

In de uiterwaarden van de IJssel in Zutphen ligt de jachthaven De Mars (Tichelerstraat 15). Je bereikt de haven stroomopwaarts vanuit Deventer of stroomafwaarts, voorbij de karakteristieke kade van Zutphen (kilometerpaal 930). Bel voor meer informatie de haven: 0575-515480 en marifoon: kanaal 31.