• Noorderhaven

  In de nieuwe hippe wijk Noorderhaven op historische grond, grenzend aan de IJssel. In deze wijk vindt je de prachtige nieuwe jachthaven Noorderhaven. Er is plaats voor 47 grotere schepen en jachten. Op slecht 5 minuten wandelen van de historische binnenstad ligt deze haven perfect voor een dagje Zutphen. Wil je de nieuwe buurt ontdekken? Ga op pad met de Noorderhaven wandeling, deze wandeling is gratis verkrijgbaar bij de VVV. 

  Bel voor meer informatie over de haven met de Havenmeester: 06 834 104 85

  Noorderhaven
 • Jachthaven Gelre

  De Vispoorthaven bevindt zich in het centrum van Zutphen. Vanuit de haven (Vispoortstraat 1 in Zutphen) wandel of fiets je zo het centrum in via de Lange Hofstraat of de Martinetsingel. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging Gelre. Bel voor informatie en reserveringen tel. 0575-519580. De havenmeester is van 1 april tot 1 oktober dagelijks aanwezig.

  Jachthaven Gelre
 • Jachthaven De Mars

  In de uiterwaarden van de IJssel in Zutphen ligt de jachthaven De Mars (Tichelerstraat 15). Je bereikt de haven stroomopwaarts vanuit Deventer of stroomafwaarts, voorbij de karakteristieke kade van Zutphen (kilometerpaal 930). Bel voor meer informatie de haven: 0575-515480 en marifoon: kanaal 31.

  Jachthaven De Mars