Stichting Zutphen Promotie

Stichting Zutphen Promotie zet sinds 2015 Zutphen in de schijnwerpers door middel van citymarketing. We verzorgen de branding van Zutphen, bedenken en realiseren regionale en landelijke campagnes en informeren en enthousiasmeren bezoekers om de binnenstad te bezoeken. We doen dit onder de naam InZutphen.

Doel

Wij zijn er voor om meer bezoekers (toeristen en eigen inwoners) naar de stad te trekken die langer blijven, vaker terugkomen en meer geld besteden. Ook hebben we de taak om  Zutphen als aantrekkelijke woonstad neer te zetten en als stad waar je goed kan ondernemen. 

Partners

Zutphen Promotie werkt in opdracht van gemeente Zutphen en binnenstadsondernemers. We werken samen met onder andere Binnenstadsmanagement Zutphen, Binnenstadsplatform Zutphen en VCOZ. Essentieel in onze werkwijze is ons grote netwerk van winkeliers, horecaondernemers, cultuurorganisaties, evenementenorganisatoren, touroperators en regionale en landelijke marketingorganisaties voor toerisme.

Middelen en media

We beheren de website van InZutphen.nl en communiceren verder via Facebook, Instagram, digitale nieuwsbrieven, brochures en nog veel meer. Ook beheren wij het VVV Inspiratiepunt op de Houtmarkt 75, samen met ruim twintig vrijwilligers.