Over ons

Zutphen Promotie / InZutphen

Stichting Zutphen Promotie zet Zutphen in de schijnwerpers door middel van citymarketing. Wij doen dit onder de naam InZutphen en wij laten op verschillende manieren zien waarom Zutphen zo'n aantrekkelijke stad is om te bezoeken, om in te wonen en te ondernemen. We verzorgen de branding van Zutphen, bedenken en realiseren campagnes en informeren en enthousiasmeren bezoekers, bewoners en ondernemers.

We werken hiervoor nauw samen met onder andere Binnenstadsmanagement Zutphen, Binnenstadsplatform Zutphen, KHN Zutphen en VCOZ en uiteraard gemeente Zutphen. Essentieel in de werkwijze is ook het grote netwerk van onder andere winkeliers, horecaondernemers, cultuurorganisaties, evenementenorganisatoren en touroperators. Verder werken we samen met andere toerisme marketingorganisaties: Hanzesteden Marketing, Achterhoek Toerisme en NBTC.

Opdracht: Gemeente Zutphen & ondernemers binnenstad Zutphen

Zutphen Promotie is een zelfstandige stichting, maar werkt in opdracht van gemeente Zutphen en binnenstadsondernemers. De inhoud van de opdracht is afgestemd met de gemeente en vastgelegd in een overeenkomst.

Wat zie je zoal van ons? 

We beheren de website InZutphen.nl en communiceren verder via Facebook, Instagram, digitale nieuwsbrieven, brochures en nog veel meer. Ook beheren wij het VVV Inspiratiepunt (Houtmarkt 75), samen met ruim twintig enthousiaste vrijwilligers.

Team

Mark Schuitemaker - Directeur - mark@inzutphen.nl
Henriette van Noord - Projecten & communicatie - henriette@inzutphen.nl 
Bastiaan Wevers - Marketing & communicatie - bastiaan@inzutphen.nl 
Anna Brand - officemanager, marketing, communicatie & projecten - anna@inzutphen.nl
Sylvia Landsheer - Arrangementen - groepen@inzutphen.nl
Annette Stout - Arrangementen - groepen@inzutphen.nl
En ons topteam vrijwillige medewerkers van de VVV - info@inzutphen.nl

Bestuur

Henk Hölscher, voorzitter
Iwan Göbel
Aleide Hendrikse - Voogt
Ineke van der Kamp

Werkgebieden & projecten