Ontdek Zutphen!

Geniet van deze dag boordevol cultuur en geschiedenis. Inclusief koffie, lunch en rondvaart.
Direct naar het arrangement
Winkelen in Zutphen: persoonlijk, authentiek en eigenzinnig.
Naar de winkels in Zutphen
Ontdek het échte Zutphen met een stadswandeling! Maandag tot en met zaterdag om 13.30 uur.
Lees meer
Moderne kunst, het verhaal van Zutphen - bekijk het aanbod.
Naar de musea

Word Poorter van Zutphen

Een stukje Zutphen om te hebben

Word voor tien euro tien jaar lang de trotse bezitter van een klein stukje grond in Zutphen. Daarnaast ontvang je een Poorterpas die recht geeft op kortingen in aangesloten, winkels, horeca en monumenten. Niet alleen leuk voor jezelf, ook heel leuk om cadeau te geven!

Word Poorter

"Welkom in mijn stad, welkom in Zutphen"

Hanzestad Zutphen - Historisch centrum, cultuur, unieke winkels, vestingwerken, evenementen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan je vele sporen in het centrum kunt vinden. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur. Breng een bezoek aan de unieke winkels en speciaalzaken en rust tussendoor uit bij een van de vele lunchrooms, restaurants en cafés. Je bent ook van harte welkom in de galeries en werkplaatsen die je overal in de stad ziet.

'Zutphen Biedt Kansen'

Ben jij benieuwd hoe het is om in Zutphen te wonen of om er te ondernemen? In de campagne Zutphen Biedt Kansen komen inwoners en ondernemers aan het woord. Zij laten jou zien wat Zutphen zo bijzonder maakt. Bekijk hier alvast een voorproefje: