Giant Store opent in Zutphen

| Zutphen Promotie

Sinds 2 januari 2024 verwelkomt de Giant Store Zutphen fietsliefhebbers in het voormalige Intersport Harbach pand aan de Overwelving in Zutphen. Jurgen Kruitbosch, met ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche op B2B niveau, realiseert zijn langgekoesterde droom van een eigen fietswinkel in Zutphen.

Jurgen: “Ik heb altijd interesse gehad een winkel te starten, maar het kwam er niet van. Tot het moment dat we dit pand te huur zagen staan op deze mooie locatie midden in de stad met 540m2. Daarbij krijg ik support van mijn vrouw Marion die ook in de winkel mee gaat werken en we hebben een ervaren fietstechnicus aangenomen voor service en reparatie en onderhoudsbeurten.”

De focus ligt op hoogwaardige service, reparaties en onderhoudsbeurten voor alle soorten fietsen. Het streven is een unieke winkelervaring te bieden, waarbij het assortiment zorgvuldig is samengesteld met Giant, een van ‘s werelds grootste fietsproducenten en een toonaangevende naam in de fietssport. 

Giant Store Zutphen presenteert een uitgebreid assortiment, variërend van e-bikes en stadsfietsen tot gravel-, race- en mountainbikes. Daarnaast vinden fietsliefhebbers in de winkel alle benodigde fietsroute-informatie, waaronder recreatieve, Hanzeroutes, sportieve, mountainbike- en gravelroutes.

“Wij nodigen alle inwoners en bezoekers van Zutphen van harte uit om op 2 januari een kijkje te komen nemen in Giant Store Zutphen. De koffie staat klaar, en wij kijken ernaar uit iedereen te verwelkomen in onze nieuwe fietswinkel.”, aldus Jurgen en Marion. 

Bezoek de winkel aan de Overwelving 2 of neem een kijkje op de website.