Spar City opent vernieuwde winkel in Zutphen

| Zutphen Promotie

Op steenworp afstand van het Station in Zutphen heeft Spar na een kortstondige verbouwing haar compleet vernieuwde winkel aan het Stationsplein geopend. De city store formule richt zich vooral op gemaksproducten en producten voor directe consumptie zoals verse broodjes, salades, koffie en smoothies. “Op ieder moment van de dag vind je bij ons een lekker en vers aanbod van producten.”

Kersverse eigenaren Pim Meijer en Luke van Gelder hebben naast hun nieuwe filiaal in Zutphen ook vestigingen van Spar City in Arnhem en Enschede. “We willen een plek zijn waar mensen komen voor hun dagelijks gemak. Daarnaast zijn we een winkel waar medewerkers prettig kunnen werken en ook daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor onze klanten,” vertelt Pim.

Spar Foodclub
Meest in het oog springend in de kersverse winkel is de Spar Foodclub. Met de gemaksformule heeft Spar als doel om genieten eenvoudig te maken, ongeacht het moment van de dag. Van ’s ochtends tot ’s middags, ’s avonds én tussendoor. Met een gevarieerd menu biedt de Spar Foodclub een breed scala aan heerlijke gerechten, zoals de verse bereide tosti’s van The Tosti Club, belegde broodjes, panini’s, koffie, salades, complete maaltijden en hartige en zoete snacks.

Gemak staat voorop bij Spar City
Met haar ruime openingstijden en een compact maar compleet assortiment is Spar City de ideale plek om snel boodschappen te doen. Afrekenen doe je gemakkelijk en snel met de zelfscan waar je kunt betalen met pin en cash. Een parel op een belangrijke plek in onze binnenstad.

Bezoek de winkel aan het Stationsplein 39.