Splinternieuwe padelhal geopend in Zutphen

| Zutphen Promotie

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en sinds kort kun je ook in Zutphen terecht voor deze populaire sport. In het stadsdeel Noorderhaven, op nog geen vijf minuten lopen van het station, heeft Peakz Padel één van de grootste padelhallen van de regio geopend. 

Met maar liefst 11 banen is de hal van Peakz Padel een waar walhalla voor liefhebbers van padel. Twee van die banen zijn zogenaamde singelbanen, waar een tegen een gespeeld kan worden. Daarnaast zijn er ook twee dubbelbanen, de banen die bedoeld zijn om twee tegen twee te spelen. In de ruim opgezette vestiging vind je daarnaast ook een horecagedeelte waar je na het sporten kunt borrelen.

Wat is padel?
Padel is kan het beste worden omschreven als een mix van tennis en squash. Het wordt gespeeld in een kooi met glazen wanden, die ook gebruikt mogen worden. Tegelijkertijd is er - net als bij tennis - een net en spelers hebben een dicht racket. Via Midden-Amerika en Spanje belandde de sport een aantal jaar geleden in Nederland.

Een lidmaatschap is bij Peakz Padel niet nodig, ze werken hier met pay-en-play. Via de website kun je heel makkelijk per keer een baan reserveren. Wil je de sport ontdekken zonder meteen je eigen spullen aan te schaffen? Alle benodigde materialen zoals padelrackets en ballen zijn te huur.

Hermesweg 6
www.peakzpadel.nl