5x het lekkerste ijs in Zutphen

| Zutphen Promotie

De krokussen en de hazelaars beginnen al te bloeien en bij zonnig weer proef je het voorjaar! Met de lente in de lucht kun je tijdens een bezoek aan de stad weer genieten van een lekker ijsje in de hand. Hier haal je de allerlekkerste ijsjes in de binnenstad van Zutphen. 

1. Talamini

Benvenuto da Talamini! Talamini is niet meer weg te denken uit Zutphen. De ijssalon heeft haar deuren aan de Houtmarkt inmiddels weer geopend. Met tientallen smaken van het lekkerste échte Italiaanse ijs. Bij mooi weer kun je heerlijk zitten op het zonnige terras met uitzicht op de Wijnhuistoren. 

Houtmarkt 44

2. Banketbakkerij Jolink

Banketbakkerij Jolink maakt in hun eigen bakkerij dagelijks vers ambachtelijk ijs dat in 2022 nog werd uitgeroepen tot het lekkerste banketbakkersijs van Gelderland. Vanaf 7 maart kun je in de Beukerstraat weer terecht voor een heerlijk ijsje to-go!

Beukerstraat 97

3. Limburgia

Zin in ouderwets romig en zacht softijs? Dan is Limburgia Zutphen the-place-to-go! Het ijs, gemaakt van de romigste melk, is verkrijgbaar in een heerlijk krokant hoorntje, bakje óf als ijscoupe om van te genieten op het zonnige terrasje midden in de winkelstraat. Tip: ook de milkshakes zijn een ware smaakbeleving!

Beukerstraat 83

4. Bonbonatelier Janson

Naast de lekkerste huisgemaakte chocolade kun je bij Janson in de zomer ook terecht voor ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse boerenmelk. Het ijs is gezoet met plantaardige vezels (Zusto) en glutenvrij. Puur van smaak en met liefde bereid. Bezoek de prachtige winkel in de Korte Hofstraat en laat je verrassen.

Korte Hofstraat 12

5. Snoopies

Heb jij al eens een Dizzie geproefd? Bij Snoopies kies je 5 tot 10 toppings waarna deze samen met het lekkerste softijs gemixt worden tot een beker vol met deze ijskoude traktatie. Bij Snoopies kun je ook terecht voor slush en softijs op een hoortje of bekertje. 

Beukerstraat 31