Uw winkel of bedrijf op InZutphen.nl

InZutphen.nl trekt per jaar veel bezoekers naar de website. Naast belangrijks informatie over evenementen, koopzondagen en bijzondere gebouwen hebben wij ook een overzicht van bedrijven in de binnenstad die interessant zijn voor bezoekers. Wilt u uw winkel of horecaonderneming terug zien op onze website? Vul dan onderstaande formulier zo compleet mogelijk in, dan kijkt onze redactie of en waar we uw locatie plaatsen. (Plaatsing op onze site is gratis.)

Beeldmateriaal

Bedrijven die wij plaatsen moeten voorzien zijn van één of meerdere foto's. Deze moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Tussen de 2 en 5 mb.
  • Liggend formaat.
  • .jpg, .jpeg, .png (geen .doc)
  • Geen tekst op de foto: de foto die we gebruiken voor de cover moet vrij van tekst zijn. Een logo mag meegestuurd worden als extra beeldmateriaal. 
  • LET OP: zorg ervoor dat de foto's rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf).
  • Hiermee garandeert u dat u voor het hier aangemelde bedrijf beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto's en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd. Degene die een evenement aanmeldt vrijwaart Stichting Zutphen Promotie voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een evenement aanmeldt aan Stichting Zutphen Promotie het onbeperkte recht verleend de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding te maken. Uitoefening van dit recht kan plaats vinden door middel van alle mogelijke vormen van openbaarmaking en/of verveelvoudiging.

Contactgegevens

Vul deze gegevens in, zodat Zutphen Promotie contact met u kan opnemen indien er vragen zijn. Onderstaande informatie wordt niet online geplaatst. 

* Velden met een asterisk zijn verplicht.