Over Zutphen Promotie / InZutphen - Kunst & cultuur

Zutphen heeft een rijk en gevarieerd aanbod kunst en cultuur, met onder andere musea, een theater, twee bioscopen en vele galerieën en ateliers. Kunst en cultuur is daarom een van de pijlers van Zutphen Promotie en wordt op verschillende manieren onder de aandracht gebracht. 

Ben jij een culturele organisatie in Zutphen of Warnsveld of ben je een kunstenaar? Kijk dan hieronder wat Zutphen Promotie voor jou kan betekenen:

  • Locaties waar kunst- en cultuuractiviteiten worden georganiseerd (dus met een doorlopende bezoekersfunctie) krijgen een eigen pagina op InZutphen.nl. Sta je nog niet op onze website, stuur dan informatie in via het online formulier op inzutphen.nl/mijnbedrijf.
  • Kunst- en cultuurevenementen in Zutphen en Warsnveld krijgen een plek in de goedbezochte uitagenda op inzutphen.nl/uitagenda. Informatie hiervoor aanleveren kan via een online formulier. Aan de hand van deze uitagenda promoot InZutphen evenementen soms ook via andere kanalen zoals social media, nieuwsbrieven, folders en persartikelen. Welke kanalen we inzetten voor welk evenement, hangt af van bijvoorbeeld de doelgroep en de grootte van het evenement. 
  • Culturele instellingen en evenementen worden regelmatig genoemd in persuitingen. Welk aanbod we waar noemen, hangt af van onder andere de doelgroep, het huidige aanbod en het seizoen. 
  • Het culturele aanbod wordt ook vermeld op een verzamelpagina op onze website.  

Bekijk ook de informatie over evenementen

Cultuurbeleid gemeente Zutphen

Waar mogelijk, sluit Zutphen Promotie aan op het cultuurbeleid van gemeente Zutphen. Lees meer over dit beleid op de website van gemeente Zutphen.

Naar website gemeente Zutphen