Wonen in Noorderhaven - Ontmoet toekomstig inwoner: Lana Gerritsen

Lana Gerritsen (25) woont in Apeldoorn, heeft Twentse roots, maar wordt binnenkort Zutphenaar. In de zomer van 2023 verhuist ze namelijk samen met haar vriend Tom naar een nieuwbouwwoning in de Zutphense wijk Noorderhaven. De komende tijd deelt ze hier haar ervaringen over dit nieuwbouwtraject en de ontdekkingen die ze doet als nieuweling in Zutphen. Ook kan je haar volgen op Instagram.

Lana is geboren en getogen in een klein dorpje tussen Enschede en de Duitse grens. Voor de liefde verhuisde ze in 2020 naar Apeldoorn, maar inmiddels zijn zowel Lana als haar vriend verliefd geworden op Zutphen. En hoewel het nog even duurt voordat ze hun nieuwbouwwoning kunnen betrekken, zijn ze al volop keuzes aan het maken voor het huis én Zutphen en omgeving aan het ontdekken.

“Iedereen in mijn omgeving is onder de indruk als ik vertel dat we naar Zutphen gaan verhuizen, ze zijn vooral gecharmeerd door de prachtige binnenstad. Zelf ben ik helemaal fan van de kleine, unieke winkeltjes in het centrum. Daar ga ik sowieso vaak rondneuzen, zodra we ons huis kunnen inrichten.” Lana houdt enorm van koken, bakken en BBQ’en, ze fitnest fanatiek en gaat graag samen met haar vriend op pad met de motor: “Rondom Zutphen zijn eindeloos veel weggetjes om te ontdekken. En door de idyllische omgeving voelt het overal alsof je op vakantie bent.”

Waar ze zich het meest op verheugt na haar verhuizing? “Het ontdekken van alle winkeltjes in Zutphen, middagen doorbrengen op de gezellige terrassen en eindeloze wandelingen langs de IJssel.” Het komende jaar neemt Lana je in een aantal blogs mee in haar nieuwbouwproject en het wegwijs raken in Zutphen en Noorderhaven.   

"Door de idyllische omgeving voelt het overal alsof je op vakantie bent."

Blogs van Lana - Laat je inspireren